Frakt- & Betalningsvillkor

FRAKTVILLKOR  Posten logo

39kr i fraktkostnad inom Sverige.

Vi skickar din beställning med Posten och den levereras till ditt närmsta postombud, paketet är spårbart och du får en sms-avisering när försändelsen finns att hämta. Saknas korrekt mobilnummer tar det 1 dag extra. Små paket kan komma att skickas direkt hem till dig.

Leveranstid 1-3 vardagar. 

Om en produkt/försändelse skadats i transporten rekommenderar vi dig att snarast anmäla skadan direkt på plats via utlämningsstället eller via hemsida. I de fall du inte hämtar ut ditt paket debiteras en hanteringsavgift på 250kr för att täcka de kostnader vi har haft till följd av detta.

Vi levererar även till adresser inom Europa, i dagsläget kostar det 150kr (endast kortbetalning eller direktbetalning möjlig).

BETALNINGSVILLKOR

Betalning sker med kortSwedbank direktbetalning eller faktura.

KORT  Verified by VisaMasterCard SecureCode

Betalningen sker mycket säkert i samarbete med Samport betalväxel och Swedbank BABS. Alla sidor är SSL-krypterade och ingen kan ta del av kontoinformationen som lämnas

Ingen extra avgift tillkommer när du väljer att betala med kontokort.
 

SWEDBANK DIREKTBETALNING  Swedbank

Betala direkt via din internetbank hos Swedbank, ingen extra avgift tillkommer när du väljer att betala via internetbank.
 

SVEA FAKTURA  

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. 

En förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och att du är över 18 år. Beställningar kan endast skickas till din bokföringsadress och du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Fakturan skickas ut separat några dagar efter vi skickat din order. Samtliga fakturor är av Rockstil.se överlåtna till Svea Ekonomi AB. Om betalning inte är fullgjord senast på fakturans förfallodag debiteras förseningsersättning (näringsidkare) samt kostnader för betalningspåminnelse och inkasso enligt lag. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.

Fakturaavgift på 25kr tillkommer när du väljer att betala med faktura.