Om oss

FAKTA

Rockstil.se drivs av Rockalicious som grundades och registrerades som företag i början av januari 2010 och i mars samma år öppnade portarna till webshopen, företagssätet ligger i Kramfors, Västernorrland. Företaget innehar F-skattsedel och är momsregistrerat i Sverige, vårt organisationsnummer är 8908167987. 

Du hittar våra kontaktuppgifter här!

PRODUKTER

Vi erbjuder accessoarer, kläder, make-up, smycken och skor i rockig stil till kvinnor, män och barn. Vi började med enbart produkter riktade till kvinnor, men valde senare att utöka med ett herr- och barnsortiment.

Vi importerar vårt sortiment från hela världen och vi tar hem produkter i begränsad upplaga, dels för att kunna hålla lagret uppdaterat, dels för att främja det unika. 
Ser du att någon produkt är slut på lager kan du ändå göra en förfrågan till oss, så ser vi över leveransmöjligheter.

NÖJDA KUNDER

För oss är hela kundledet superviktigt, från attraktivt produktutbud, service, upplevelse, leverans och kvalitet. 

Har du synpunkter eller förslag på hur vi kan bli ännu bättre? Ris eller ros? Vi vill höra hur du upplever ditt besök hos oss, skriv gärna ett mejl till oss och berätta vad du tycker. 

FRAMTIDSPLANER

Framtidsplanerna är förstås att växa, utvecklas och utöka sortimentet mer och mer. Rockstilen är hetare än någonsin och är här för att stanna, och som vår slogan lyder: Hitta din rockstil hos oss!

/Frida Nordin, ägare och grundare till Rockalicious.